2007.11.14. - Branko Čulić - Vukovarac - Pjesma "Prerano" -

GLASAJTE ZA PJESMU 'PRERANO' NA http://www.hrtop20.info/zabavna.php
Branko Čulić - Vukovarac je jedan od branitelja grada Vukovara i RH u najtežim momentima, u momentima kad se stvarala sloboda. Na području grada zvanom Budžak on i njegovi prijatelji su proveli cijelo vrijeme opsade grada i među zadnjima su se predali okupatorskoj vojsci.
Na žalost, nakon toga Branko i njegovi prijatelji su odvedeni u koncentracijske logore u Srbiji tamo je proveo više od pola godine dok nije razmijenjen.
Kao i većina logoraša i on je prošao strahovite torture, premlaćivanja, težak rad i psihičko zlostavljanje.
To je naravno ostavilo traga na njegovom tijelu i duhu ali i unatoč tome on je skupio snagu da se vrati u svoj grad, pokuša živjeti normalno.
Obnovio je svoju obiteljsku kuću i ono po čem se razlikuje od mnogih drugih nije dopustio sebi da padne u apatiju i beznađe, da utone u sivilo depresije i bude pregažen strašnim traumama koje nosi u sebi nego se okreće glazbi i putem nje širenju ljubavi.
Branko je zaslužio da se njegove pjesme pokažu svijetu barem kroz ovaj dio godine kad se obilježavaju godišnjice strašnih patnji koje su proživjeli vukovarski ljudi.
Pozdrav i nadam se da ćete link proslijediti svim medijima, nek pokažu malo dostojanstva prema onima koji su nam stvarali slobodu. Također pozivamo vas i sve kojima se sviđa pjesma da za nju glasuju na stranicama HR-top 20 ili telefonski na radio postajama gdje se nalazi na top listi više tjedana zaredom.
UNIMEDIA
gsm: +385 98 289 642, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.