2007.07.02. - Snimak koncerta Marka Perkovica Thompsona 17.06.2007.


Hrvatska radio televizija - Snimak koncerta Marka Perkovica Thompsona 17.06.2007. na stadionu Maksimir u Zagrebu - U ovim teskim vremenima za drzavotvorne Hrvate i domoljube, kada nam namecu turbo folk i kojekakve kulturne odredice sa Istoka i Zapada i kada se gusi ono sto je hrvatsko, dragi Bog nam salje znak da ne trebamo posustati  u svom radu i borbi za hrvatsku Hrvatsku.Sezdeset tisuca mladih Hrvata i Hrvatica  pjevalo je domoljubne pjesme, zazivalo Boga sa ponosom a sinoc za vrijeme prijenosa na HTV.....

02. srpanj 2007 - U ovim teskim vremenima za drzavotvorne Hrvate i domoljube, kada nam namecu turbo folk i kojekakve kulturne odredice sa Istoka i Zapada i kada se gusi ono sto je hrvatsko, dragi Bog nam salje znak da ne trebamo posustati  u svom radu i borbi za hrvatsku Hrvatsku.
Sezdeset tisuca mladih Hrvata i Hrvatica  pjevalo je domoljubne pjesme,zazivalo Boga sa ponosom a sinoc za vrijeme prijenosa na HTV u svojim domovima pjevali su oni koji nisu mogli prisustvovati koncertu.
Za sve koji su i to propustili a i za one koji zele ponovo dozivjeti svu ljepotu hrvatskog osjecaja, ponosa i dostojanstv.
Ovom prilikom urednistvo HTV - a zasluzuje svaku pohvalu sto nisu podlegli pritiscima onih kojima smeta hrvatsko domoljublje i ponos...