2006.12.02. - Nova TV

Tri nove emisije Nove TV Istraga - Rekonstrukcija pokolja u Glinskom Novom selu - Dana 21.12.2006. godine u emisiji Istraga prikazana je rekonstrukcija kako su srpski odmetnici u Glinskom Novom selu ubili 33 civila medu njima i jednu djevojcicu - Jovan Ajdukovic - Ajducka posla  - Dana 21.12.2006. godine u emisiji Istraga prikazani su kadrovi gdje neki prezivjeli vukovarskog pakla tvrde da je Jovan Ajdukovic iz stroja izdvajao Hrvate, civile koji su kasnije ubijeni, no Ajdukovic sve demantira i odbija se suociti sa prezivjelim vukovarcima - Dragan Todoric - Povratak otpisanog - Dana 21.12.2006. godine u emisiji Istraga prikazano je kako je branitelj Dragan Todoric tek na pritisak emisije Istrage dobio hrvatsko drzavljanstvo.

Nova TV - Istraga - Rekonstrukcija pokolja u Glinskom Novom selu

Dana 21.12.2006. godine u emisiji Istraga Nov@ TV (www.novatv.hr) prikazana je rekonstrukcija kako su srpski odmetnici u Glinskom Novom selu ubili 33 civila medu njima i jednu djevojcicu.


 
Nova TV - Istraga - Jovan Ajdukovic - Ajducka posla

Dana 21.12.2006. godine u emisiji Istraga Nov@ TV (www.novatv.hr) prikazani su kadrovi gdje neki prezivjeli vukovarskog pakla tvrde da je Jovan Ajdukovic iz stroja izdvajao Hrvate, civile koji su kasnije ubijeni, no Ajdukovic sve demantira i odbija se suociti sa prezivjelim vukovarcima.
 
 


Nova TV - Istraga - Dragan Todoric - Povratak otpisanog

Dana 21.12.2006. godine u emisiji Istraga Nov@ TV (www.novatv.hr) prikazano je kako je branitelj Dragan Todoric tek na pritisak emisije Istrage dobio hrvatsko drzavljanstvo.