2006.06.02. - Nova TV

Dana 02.06.2006. godine u emisiji Istraga Nov@ tv (www.novatv.hr) vidovnjakinja Branka Romer otkriva gdje je ubijen hrvatski policajac Ðuro Lovrekovic iz Prnjavora pokraj Petrinje.
S njim su pokopani još trojica. Pokopani su u selu Pecki. Odlazak na mjestu gdje su pokopani i pokretanje ekshumacije.


Dana 19.05.2006. godine u emisiji Istraga Nov@ tv (www.novatv.hr) prikazan je prilog o silovanoj Hrvatici koja je odlucila progovoriti samo za Istragu o silovanjima od strane srpskih paravojnih formacija u Hrvatskoj. Drhtavim glasom punim istine i bola javnosti je odlucila progovoriti što je proživjela za vrijeme okupacije.
Svjedoci kako su cetnici došli u njihovu kucu i nju odveli u spavacu sobu i silovali a ostalu obitelj držali zatocene u drugoj sobi.
Navodi kako je silovatelj bio mladi muškarac koji bi joj po godinama mogao biti sin i kako su to bili domaci cetnici pod zapovjedništvom Branka Mitrovica koji je danas slobodan negdje u Srbiji.


Dana 26.05.2006. godine u emisiji Istraga Nov@ tv (www.novatv.hr) srpski egzodus organiziran je godinu dana prije od operacije „Oluja“. Srpski povratnici i drugi svjedoce za emisiju Istraga.