2007.11.02. - U lazi su kratke noge

Napokon je i Domagoj Margetic presao sam sebe u svom laganju i podmetanju.Decko se previse uzbudio i zaboravio kako je do sada strucno obmanjivao javnost.Valjda ga pogodilo to sto istina izlazi na svjetlo dana.
Naime, sada me povezuje sa "srpskim podzemljem" i Arkanom. Jedini kontakt sa Arkanom i njegovim zlocincima jesu video snimci objavljeni na ovoj web stranici a koji dokazuju njihovu svirepost i zlocine koje su pocinili nad Hrvatima.
Sto se tice Borisa Azdajica jednom smo razgovarali gdje smo se mimoisli po nekim pitanjima. Izmedju ostalog,uporno je govorio kako je Domagoj dobar decko i slicno od cega mi je bila muka u stomaku.Nemam osobnog misljenja o njemu jer ga ne poznajem.
Zanimljiva je cinjenica da je Boris (a ne Boro) Azdajic donedavno bio bliski Margeticev prijatelj.
A kako se Domagoj odnosi prema prijateljima poznata je cinjenica:neke proglasava udbasima i pripadnicima tajnih sluzbi,neke nacistima,evo neke i arkanovcima, a neke je cinkao u Haagu.
Ali u poredjenju sa svim njegovim lazima meni je dodjelio najvise "zvanja".Ma ni James Bond 007 mi nije ravan.
Zovite me Ivica Grgic 007 ali znajte to je vrednije od James Bond 007.
Ostale njegove smisljene fantazije necu ni komentirati......
Vratimo se njegovoj tvrdnji o imenu njegovog oca. Citiram: "Grgic medu ostalim u svom prljavom pamfletu bez ikakva razloga i povoda bestidno vrijeda i mog pokojnog oca, lažno tvrdeci da se moj otac zvao Željko i navodeci zatim da je neki "Željko Margetic" bio suradnik KOS-a. Moj se otac zvao Mihael Margetic.."
Domagoja Maretica je vjerovatno uhvatila panika pa je poceo lagati ,nepripremljen i otvoreno,sve oko sebe . Moja informacija o imenu oca Domagoja Margetica dolazi sa sluzbenih stranica ICTY a gdje doslovno pise :"DOMAGOJ MARGETIC (dalje u tekstu: MARGETIC), roden 9. sijecnja 1974. u Zagrebu, sin Mihaela Željka i Nevenke, ".
Link na stranicu:
http://www.un.org/icty/bhs/cases/blaskic/indictment/mar-060830.htm
Vec sam pitao prije mjesec dana za tog Zeljka Margetica prije nego sam dosao do sluzbenih stranica ICTY-a na sto mi je receno da se njegov otac tako zvao.Nisam odmah to objavio nego sam trazio cvrste dokaze . Vi presudite sami koga laze Domagoj: ICTY ili sve nas.
Evo linka gdje je popis kosovaca http://www.nacional.hr/articles/view/23518/3/  pa potrazite ime pod brojem 929.
Drugo sto moram citirati je :"Tako Grgic piše smiješnu laž o tomu da sam ja u komunizmu bio na celu komisije za progon nacionalista. Grgic se ovoga puta u panici da što brže objavi svoju laž podracunao, jer u komunizmu sam ja imao pet godina, pa Grgic vjerojatno misli kako su meni u djecji vrtic slali dosjee hrvatskih nacionalista kako bih ih ja mogao proganjati. "
Napisao sam ovo:"Uz sve to sjetim se pisanja jednog duznosnika HDZ-a koji je bio u sukobu sa Margeticem i koji je javno rekao kako je Domagoj Margetic bio u odboru za suzbijanje hrvatskog nacionalizma kao titov omladinac"
To znaci da Margetic svjesno i ovdje podvaljuje svima nama,posebno sto je rodjen 1974 godine a svi znamo od kada je stvorena samostalna drzava Hrvatska.

Ako ima jos "nevjernih Toma" reci cu samo jedno: Odgovorno stojim iza svega sto sam napisao do sada a sto je objavljeno na www.lijepanasadomovinahrvatska.com . Nikada nisam zlouporabio necije povjerenje niti sam napisao niti jednu laz. Zato tvrdim da i zadnji clanak koji sam napisao - Text u potunosti odgovara istini.

Ivica Grgic
01. studeni 07. ,Chicago