REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Iskazi - svjedočanstva - GENOCID


ISTINA O STRADANJU,MUCENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUCJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI CISTE VELIKE SRBIJE

 
 
 
 
UVOD

Svako od ovih svjedocanstava trazi suze za sebe,molitve za zrtve a osudu za zlocince.Patnje koje su ovdje navedene su samo mali dio onoga sto se stvarno dogadjalo na ovim prostorima u vremenu 1992 - 1995 godine.Mnoge strahote su ostale presucene od strane zrtava koje su se bojale osude drustva i najblizih,ili jednostavno "sramote".Koliko je jos silovanih i ponizenih zena i muskaraca nikad necemo saznati.Koliko je svirepih mucenja i ubojstava koji nisu opisani.......? A sve u ime srpstva i srpskih interesa.
Osim opisanih patnji hrvatskog i muslimanskog naroda u Bosni i Hercegovini u svakom iskazu koji procitate pronacicete dokaz da je sve sto se dogadjalo zrtvama bilo koordinirano i unaprijed planirano od srpskih intelektualaca i politicara a cije su odredice plana sprovodili u djelo kompletan srpski narod.U svakom selu ili gradu koji su okupirani od strane Srba sva dogadjanja su se odvijala na isti nacin,gotovo indenticno,bez izuzetka.
U danasnje vrijeme ponovo smo svjedoci pokusaja kreiranja lazne povijesti i iskrivljavanja cinjenica.Ponovo srpska propagandna masinerija zajedno sa svojim saveznicima cine sve kako bi izjednacila zrtve i zlocince.Nastoje svim silama minimizirati broj odgovornih za pocinjene zlocine ali i zataskati pocinjene.Najveci broj zlocinaca jos uvijek je na slobodi i niko se ozbiljno i ne trudi procesuirati takve.
Tko su zlocinci: oni koji su cinili ili izvrsavali zlocine ili oni koji su te zlocine planirali i podrzavali?
Treba li suditi cijelom srpskom narodu i njihovim saveznicima? Gdje traziti pravdu za zlodjela pocinjena nad ljudskim bicima samo zato sto su druge vjere ili nacije?
Za sve one koji olako zaboravljaju i za sve one koji su rodjeni poslije tih dogadjanja i koji vjeruju u "bratstvo i jedinstvo" ovo je svjedocanstvo vremena.Dokaz o suludom planu entickog ciscenja sotonskog naroda sa ciljem stvaranja Velike Srbije na najgnusniji i najsvirepiji moguci nacin.Nikad se vise ne smije zaboraviti koja su zla najblizi "prijatelji" i susjedi ucinili.Nikad vise se ne smije zaboraviti sto znaci srpski ljubazni osmijeh,tapskanje po ramenu i sto se krije iza toga.
Pomolimo se za sve zrtve,spomenute ili presucene,svako na svoj nacin,kako kome njegova vjera nalaze i ne dozvolite da te zrtve budu zaboravljene.
Trazite pravdu bilo na ovom svijetu ili od svemoguceg Boga. Sacuvajmo istinu od zaborava.

NAPOMENA:
OSOBAMA SA SRCANIM SMETNJAMA PREPORUCAMO DA NE CITAJU OVE ISKAZE.TAKODJE NE PREPORUCAMO DJECI MLADJE DOBI CITANJE OVIH ISKAZA A DJECI STARIJE DOBI SAMO UZ ODOBRENJE RODITELJA

Chicago,06.12.2007 godine
Ivica Grgic

POTREBNA JE POMOC U DALJNJOJ OBRADI OVIH I SLICNIH MATERIJALA. ZAINTERESIRANI ME MOGU KONTAKTIRATI NA Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
PROCITAJTE ISTINITA SVJEDOCANSTVA NA LINKU ...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI